Graffiti verwijderen

Milieuvriendelijk graffiti verwijderen

Ongewenste graffiti kan een bron van ergernis zijn. Ons schoonmaakbedrijf maakt korte metten met dit soort muurschilderingen. Loomans Cleaning Services te Breda is gespecialiseerd in het verwijderen van onder meer graffiti. Maar wij doen meer.

Voor het intensief reinigen van gevels, vloeren of andere sterk vervuilde oppervlakken, waar onder algen, atmosferische vervuiling, salpeteruitbloei, calciumcarbonaat, cementsluier, graffiti, verf, pur en lijm maken wij onder andere gebruik van onze hogedruk equipment.

Er zijn twee manieren om graffiti milieuvriendelijk te verwijderen:

  • met heet kraanwater tot 100 graden celsius en tot 380 bar (indien nodig)
  • door middel van gritstralen

Wij maken een gevel of ander oppervlak weer als “nieuw” en bieden daarmee een aanzienlijke besparing op het onderhoud. Ook voor het verwijderen van graffiti en andere gevelschades hebben wij de beschikking over de nieuwste technieken.

Het voorkomen van graffiti

Loomans Cleaning Services levert een totaalpakket voor gevelbehandelingen en onderhoud. De materialen en technieken worden steeds met zorg gekozen. Bij deze keuze gaat het niet alleen om het ‘verwijderen’ van vuil of schade, maar ook om een ‘duurzame bescherming’. De behandelde oppervlakken kunnen worden voorzien van een impregnant, coating (anti graffiti!) of schilderwerken. L.C.S. afdeling speciale diensten voert schoonmaakwerkzaamheden uit die specialistische kennis en materialen (technieken) vereisen.

Contactgegevens

Loomans Cleaning Services

Schapenweide 10
4824AN Breda
076-5227068
06 54 66 13 22
info@windowwash.nl
Voeg toe aan adresboek

Telefonische bereikbaarheid

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan contact op Loomans Cleaning Services. U kunt ons telefonisch bereiken op: 076-5227068

Dit is een website van Digiwebsite | © Loomans Cleaning Services 2019

Volg ons: