Over ons

Over Loomans Cleaning Services

Schoonmaakbedrijf Loomans Cleaning Services is op 3 april 1976 opgericht en heeft door de jaren heen een goed en betrouwbaar imago opgebouwd. Jan Loomans senior is begonnen op de bakfiets en is in de afgelopen 38 jaar ontwikkeld tot een modern en vooruitstrevend reinigingsbedrijf te Breda.

L.C.S. ziet een uitdaging in grote en moeilijke schoonmaakklussen, deze zijn altijd al een belangrijk onderdeel geweest van het bedrijf. Om een voorbeeld te geven: 18 jaar K.M.A. of het Belastingsdienstgebouw te Breda, of vliegbasis Gilze-Rijen, of zoals tegenwoordig Hof Domburg in Zeeland. Elke schoonmaakklus is voor ons een nieuwe uitdaging.

Glashelder in communicatie

Schoonmaakbedrijf Loomans bedient niet alleen grote bedrijven. Ook het midden- en kleinbedrijf krijgt van top tot teen een wekelijkse schoonmaakbeurt. Het feit dat L.C.S. de klant als koning ziet bewijst ook de vaak ‘langdurige’ samenwerking. L.C.S. staat een goede samenwerking met de klant voor ogen. De klant moet waar voor zijn geld krijgen. Daarbij is een goede communicatie een van onze belangrijkste bezigheden.

Loomans Cleaning Services: voor alle denkbare schoonmaakdiensten!

Vakkundig schoonmaakbedrijf

Het personeel van schoonmaakbedrijf L.C.S. is vakkundig geschoold. En de jarenlange ervaring staat borg voor kwaliteit in het werk dat L.C.S. uitvoert. Kortom, of het nu gaat om glazenwassen, schoonmaakbeurt, gevelreiniging of graffiti verwijderen, L.C.S. biedt u graag een gepaste oplossing.

Schoonmaken is een vak!

Wij zijn aangesloten bij schoonmaak organisatie Siev.
Siev

Contactgegevens

Loomans Cleaning Services

Schapenweide 10
4824AN Breda
076-5227068
06 54 66 13 22
info@windowwash.nl
Voeg toe aan adresboek

Telefonische bereikbaarheid

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan contact op Loomans Cleaning Services. U kunt ons telefonisch bereiken op: 076-5227068

Dit is een website van Digiwebsite | © Loomans Cleaning Services 2019

Volg ons: