Overige schoonmaakdiensten

Gevelreiniging

Voor het schoonmaken van gevels is een flink staaltje kracht en wijsheid nodig. Loomans Cleaning Services heeft als schoonmaakdienst te Breda de nodige kennis en ervaring op het gebied van gevelreiniging. Ook voor het schoonmaken van al uw kozijnen, ramen, stoepen en opritten kunt u bij ons terecht. Wij leveren een totaalplaatje als het gaat om het verwijderen van graffiti, schimmel, begroeing, kalkvorming, aanslag, straatvuil en ga zo maar door.

Schoonmaakdiensten zakelijk en particulier

Ons schoonmaakbedrijf te Breda biedt schoonmaakdiensten voor zowel bedrijven als particulieren. Wij weten hoe belangrijk een schone woonomgeving of werkplek is. Wij leveren diverse schoonmaakdiensten aan bedrijven als particulieren. Voor alle schoonmaakwerkzaamheden maakt L.C.S. gebruik van moderne en hoogwaardige materialen en apparatuur. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Door inzet van vakkundig geschoold personeel kan L.C.S. garant staan voor een perfecte uitvoering.

Glazenwassen

Loomans Cleaning Services is van oorsprong een glazenwassersbedrijf. Inmiddels hebben wij ons verder ontwikkeld als modern schoonmaakbedrijf die verschillende schoonmaakdiensten uitvoert. Wij werken met ladders, maar ook met hoogwerkers (tot elke hoogte) en een telescopisch glasbewassingssysteem, waardoor wij niet alleen glazenwassen, maar ook kozijnen en gevels kunnen reinigen. Op die manier bieden wij de perfecte glazenwassersdienst. Wij brengen ons eigen demiwater mee: kalkvrij en zonder mineralen, waardoor uw glazen glanzend en streeploos schoon worden.Dus voor alle soorten schoonmaakdiensten kunt u Loomans Cleaning Services bellen; het schoonmaakbedrijf voor Breda en omstreken!

Contactgegevens

Loomans Cleaning Services

Schapenweide 10
4824AN Breda
076-5227068
06 54 66 13 22
info@windowwash.nl
Voeg toe aan adresboek

Telefonische bereikbaarheid

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan contact op Loomans Cleaning Services. U kunt ons telefonisch bereiken op: 076-5227068

Dit is een website van Digiwebsite | © Loomans Cleaning Services 2019

Volg ons: